پنجشنبه، 24 مرداد 1398

اقامه نماز جمعه در کشور خارجى

پرسش :

من و عده اى از مؤمنین در کشور کویت ساکن هستیم و خواستار برپایى نماز جمعه مى باشیم، لطفاً نظر حضرتعالى راجع به اقامه نماز جمعه را اعلام فرمایید؟

پاسخ :
بسمه تعالى: نماز جمعه یکى از مهم ترین فرائض دینى است که خداوند در قرآن واجب نموده و پیامبر و خلفاء معصومش بر آن ترغیب نموده اند و شروطى دارد که در کتب فقهى ذکر شده است پس اگر تمامى شروط جمع شود بر مؤمنین واجب مى شود؛ که یکى از آن شرایط این است که امام جمعه یا مجتهد باشد و یا از طرف مجتهد جامع الشرایط منصوب شود. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1389.