جمعه، 25 مرداد 1398

اختلاف بر سر تقسیم و محاسبه ى هزینه و درآمد

پرسش :

چنانچه در یک شرکت بر سر تقسیم و محاسبه ى هزینه و درآمد، اختلاف شود و سهامداران بر طبق رأى اکثریت، مشکلات به وجود آمده براى شرکت را، به عهده ى اشخاص ثالث و بیگناه بگذارند، در حالى که این افراد فقط مجرى مصوبات شرکا بوده اند، آیا عمل آنها جایز است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: متهم کردن شخص برىء که هیچ گونه تقصیرى ندارد، جایز نیست و اگر کسى ادعایى دارد باید آن را در محکمه ى صالح اثبات کند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانی (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه ‌السلام، 1389.