جمعه، 25 مرداد 1398

اجبار اعضاى مخالف به پذیرش رأى اکثریت در مشارکت

پرسش :

آیا براى مشارکت در طرح هاى اقتصادى مى توان اعضاء مخالف را مجبور به پذیرش رأى اکثریت هیأت امناء با هیأت مدیره نمود که سرمایه را (حق عضویت جمع شده) را در اختیار هیأت مدیره براى مشارکت در طرح هاى اقتصادى...

پاسخ :
بسمه تعالى: اموال موجود در صندوق باید به اتفاق آراء اعضا در امور اقتصادى به کار گرفته شود نظر اکثریت کافى نیست، مگر این که از موقع تشکیل صندوق چنین کارى پیش بینى شود و اعضاء در حین قرارداد آن را بپذیرند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانی (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه ‌السلام، 1389.