شنبه، 26 مرداد 1398

حق موافقت به انتقال در وقف

پرسش :

آیا متولّى موقوفات مى تواند مبلغى تحت عنوان حق پذیره انتقالى یا حق موافقت به انتقال از فردى به فرد دیگر از متصرّف جدید بگیرد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه مستأجر موقوفه بخواهد مورد اجاره خود را به دیگرى واگذار کند باید با اجازه متولى وقف باشد در این صورت اگر متولى وقف، اجازه خود را مشروط به اخذ مبلغى کند اشکال ندارد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1389.