شنبه، 23 شهريور 1398

رهن و عدم پرداخت اقساط وام

پرسش :

اگر شخصى وامى دریافت کند و وام دهنده را در فروش ملک رهن وکیل کند چنانچه نتواند اقساط را بپردازد آیا وکیل مى تواند رهن را به فروش برساند؟

پاسخ :
بسمه تعالى: معمولاً وکالت در رهن مفهومش این است که اگر طرف از پرداخت دین خوددارى کرد طلبکار بتواند دین خودش را از آن استیفا کند بنابراین لازم است که این فرد موقع سررسید دین به طرف اخطار کند و در صورت امتناع مى تواند رهن را بفروشد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.
​​​​​​​