شنبه، 23 شهريور 1398

توافق بر نگهدارى طفل توسط مادر تا سن 10 سالگى

پرسش :

زوجین به موجب طلاق توافقى از یکدیگر جدا مى شوند و نیز توافق مى کنند که پسر 10 ساله آنان تا سن بلوغ در حضانت زوجه باشد آیا زوج مى تواند پس از مدّتى توافق بر حضانت را رد کند؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه زوجه ضمن عقد لازم یا با صلح نامه اى قرارداد ببندد که زوج حق حضانت خود را تا سن بلوغ به او واگذارى کند و یا قبل از طلاق بر این کار با هم مذاکره کند در چنین شرایطى شوهر به شرط خود عمل کند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.
​​​​​​​