شنبه، 23 شهريور 1398

اظهار علاقه در عده طلاق

پرسش :

آیا به زنى که در عده طلاق است مى توان اظهار علاقه کرد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: در عده طلاق باین به صورت کنایه اشکال ندارد مثل این که بگوید من زنان را دوست دارم اما در عده طلاق رجعى باید صبر کند تا مدت عده تمام شود إظهار علاقه در عده جایز نیست. لطفاً به تفسیر آیه «ولا تواعدوهنّ سراً الا أن تقولا قولاً معروفا» (بقره/ 235) مراجعه بفرمایید. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.
​​​​​​​