يکشنبه، 24 شهريور 1398

وکالت زوجه بر طلاق و عدم تمکین وى

پرسش :

زوج طبق عقدنامه به زوجه وکالت مى دهد که در صورت ازدواج دوّم، زن وکیل است که خود را مطلقه نماید اگر زوج به جهت عدم تمکین زوجه با اجازه دادگاه ازدواج کند آیا زن مى تواند خود را مطلقه کند؟

پاسخ :
بسمه تعالى: آن وکالت قانونى در جایى است که بدون عذر قانونى و شرعى اقدام به ازدواج دوم بکند ولى در صورتى که عذر قانونى و شرعى داشته باشد وکالت شامل این صورت نیست. والله العالم

​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390