يکشنبه، 24 شهريور 1398

احتمال بیمارى ایدز و آزمایش قبل از ازدواج

پرسش :

با توجه به شیوع بیمارى ایدز و گسترش این بیمارى مهلک آیا مى توان قبل از ازدواج زوجین را مجبور به انجام آزمایش ایدز نمود؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه طرفین راضى باشند که بدون آزمایش ایدز با هم ازدواج کنند اجبار به آن جایز نیست مگر اینکه در مجموع نظام حکم حکومتى باشد در این صورت اطاعت لازم است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.