دوشنبه، 25 شهريور 1398

محاسبه دین از ثلث سهم و پرداختن به طلبکار

پرسش :

شخصى مى گوید فقیرى بمن بدهکار بود چون از نظر مالى در مضیقه بود دین او را از ثلث مجاز سهم مبارک حساب کردم روز بعد بدون اطلاع بنده بدهى خود را به منزل اینجانب داده بود آیا این پول را با اینکه بنده در ثلث حساب کرده بودم چه کنم؟

پاسخ :
بسمه تعالى: آن وجه را به مرجع تقلید بازگردانید. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.
​​​​​​​