سه‌شنبه، 26 شهريور 1398

پرداخت بدهکارى از پول ربوى

پرسش :

اینجانب مبلغى را از شخصى طلبکارم موعد پرداخت رسید بدهکار از وجهى که به عنوان رباى محض از شخصى دریافت کرده بود طلب اینجانب را ادا نمود آیا تصرف در آن پول براى بنده شرعاً جایز است؟

پاسخ :
بسمه تعالى:هرگاه عین وجه ربوى باشد تصرف در آن جایز نیست. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.