پنجشنبه، 28 شهريور 1398

مخفى شدن مقدارى از پوست پس از جراحى در کالبد شکافی

پرسش :

امواتى را که براى کالبد شکافى مى برند پس از دوختن پوست مقدارى از بشره مخفى مى ماند حکم غسل با توجه به این که آب به تمام پوست نمى رسد چه صورت دارد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اشکال ندارد و در روایت نقل شده، در صورتى که مادرى مى میرد و بچه اى در شکم دارد بچه را از شکم او درآورند و طبعاً شکم را مى دوزند سپس غسل بر آن دوخته شده کفایت مى کند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.