يکشنبه، 31 شهريور 1398

حکم قرض مشروط به پس انداز

پرسش :

در مواردى به کارمند گفته مى شود مى توانید ماهیانه مبلغى مشخص به صورت قرض پس انداز کنید بعد از مدتى مى توانید چند برابر وام بگیرید و هر وقت اقساط وام تمام شد مى توانید وام دیگر بردارید. اما پس اندازها را وقتى مى توانید بردارید که قسط وام ها تمام شده باشد. آیا این کار صحیح است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: چون پرداخت وام مشروط بر این است که قبل از پرداخت و بعد از پرداخت، ماهیانه مبلغى را به شرکت بپردازد اشکال دارد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.