شنبه، 6 مهر 1398

توقیف تنها محل معیشت براى اخذ مهریه

پرسش :

همسر اینجانب جهت گرفتن مهریه خود اقدام به توقیف تنها محل معیشت و زندگى بنده یعنى یک دانگ مغازه اى که در آن کار مى کنم نموده است آیا توقیف وى جایز است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: در صورتى که زوج قدرت اداء دین را ولو با فروش قسمتى از اموال و نگهدارى قسمت دیگر براى امرار معاش، ندارد زوجه باید صبر کند تا وى استطاعت پرداخت را پیدا کند و مى تواند حاکم شرع با در نظر گرفتن وضعیت زوج دِین را تقسیط کند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.
​​​​​​​