شنبه، 6 مهر 1398

توقیف دفتر کار زوج در مطالبه مهریه

پرسش :

آیا زوجه مى تواند هنگام مطالبه مهریه محل کار زوجه را که وسیله امرار معاش او و افراد تحت تکفل اوست تصرف کرده و در معرض مزایده قرار دهد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اگر واقعاً زوج براى اداره معاش خود فقط این مکان را دارد و بازداشت آن زندگى او را مختل و باعث عسر و حرج مى شود به گونه اى که قابل تحمل نیست و زوج نتواند از طریق دیگرى زندگى را اداره کند در این صورت قاضى باید مهریه را تقسیط کند و طلب کار نمى تواند از آن مکان استفاده کند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.