دوشنبه، 8 مهر 1398

حفر زیرزمین براى مسجد و اجاره دادن آن

پرسش :

آیا جایز است براى مسجد که فقط براى همکف صیغه مسجد خوانده اند زیرزمین حفر کنند و زیرزمین را تبدیل به آشپزخانه و قسمتى از آن را براى مخارج مسجد اجاره دهند؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه زیرزمین در قسمت عمیقى ساخته شود به گونه اى که تصرفات در آن ضررى به مسجد نرساند اشکال ندارد و اجاره هم در صورتى صحیح است که به شئون مسجد ضررى نرساند ولى بهتر است مؤمنان از اجاره دادن خوددارى کنند تا در آینده براى مسجد مشکلاتى درست نشود. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.