دوشنبه، 8 مهر 1398

حکم فروش ظرف مسى قدیمى وقف مسجد

پرسش :

آیا جایز است ظرف مسى مستعمل وقفى مسجد را که اکنون به آن نیازى نیست فروخته و در سایر نیازهاى مسجد مصرف شود؟

پاسخ :
بسمه تعالى: فعلاً از فروش آن خوددارى شود چه بسا ممکن است در آینده مورد استفاده قرار بگیرد ولى اگر نگهدارى آنها بسیار مشکل باشد در این صورت با پول آن ظرف بخرند و وقف کنند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.