چهارشنبه، 10 مهر 1398

خواندن نماز در وقت قبل از سفر و رسیدن به مقصد قبل از وقت نماز ظهر

پرسش :

اگر در آغاز سفر با هواپیما در مکانى باشیم که نماز آن موقع را بخوانیم ولى در پایان سفر به مقصدى برسیم که هنوز وقت آن نماز نشده باشد آیا باید پس از داخل شدن وقت نماز را تکرار کنیم؟

پاسخ :
بسمه تعالى: همان نمازى را که خوانده است کافى است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.