پنجشنبه، 11 مهر 1398

شرط زیاده در قرض به نفع ثالث

پرسش :

در قرض اگر شرط زیاده به نفع شخص ثالث باشد طورى که به خود قرض دهنده هیچ نفعى نرسد مثلاً قرض به شرط کمک به کمیته امداد باشد آیا جایز است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اگر به هیج عنوان براى قرض دهنده سودى نداشته باشد حتى نسبت به بستگان و فامیل و وکیل ایشان و تنها قربة الى الله باشد، اشکال ندارد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.