پنجشنبه، 25 مهر 1398

حکم خواندن زیارت در وقت ادارى

پرسش :

آیا برپایى مراسم مذهبى از قبیل خواندن زیارت و مراسم اعیاد و... در وقت ادارى در ادارات دولتى جایز است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: باید طبق آیین نامه داخلى عمل شود اگر مدیر وقت اختیاراتى دارد مى تواند بخشى از اوقات را به امور دینى اختصاص دهد ولى شایسته این است که این نوع امور عبادى در خارج از وقت ادارى انجام گیرد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.