پنجشنبه، 25 مهر 1398

حکم برداشت حقوق بدون اطلاع صاحب کار

پرسش :

شخصى بیشتر از ساعت مقرر براى صاحب کار، کار کرده است اگر مقدارى پول از صاحب کار نزد وى باشد آیا مى تواند بدون اطلاع صاحب کار به مقدار حقوق خود از آن پول بردارد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: باید حق الزحمه خودش را از راه قانونى بگیرد البته اگر هیچ راهى براى بدست آوردن حق خود ندارد مى تواند با اجازه حاکم شرع تقاص کند. البته این در صورتى است که کار او در مورد یاد شده مجانى نبوده و به دستور و درخواست مسئول آن را انجام داده است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.