پنجشنبه، 25 مهر 1398

ترکیبات حیوان از محصولات کشور غیر مسلمان

پرسش :

شرکت هاى غذایى آمریکا گاهى از ترکیبات حیوانى و گاهى از ترکیبات گیاهى استفاده مى کنند اگر محصولى را نمى دانیم از کدام نوع است آیا خوردن آن جایز است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه احتمال مى دهد آنچه که در مغازه است همه اش گیاهى باشد در این صورت مى تواند مصرف کند ولى اگر بداند بخشى از آنها گیاهى و بخشى از آنها حیوانى و قابل شناخت نیست از مصرف آن خوددارى کند و اگر نداند که از کدام نوع است حلال است. والله العالم

​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.