پنجشنبه، 25 مهر 1398

جکم خوردن پنیری که از معده حیوانات درست شده

پرسش :

در آمریکا زندگى مى کنم و در این کشور پنیر را از ترکیب رِنِت (نوعى مایه پنیر) که از لایه داخل معده حیوانات است درست مى کنند آیا خوردن این نوع پنیر جایز است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: چون گوشت هاى آنجا ذبح شرعى ندارند اگر هم پاک باشند خوردن آنها حرام است در این صورت هر چه از معده حیوانات بگیرند نجس است علاوه بر این که احتمال دارد از معده حیوانات نجس العین استفاده کنند. والله العالم

​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.