سه‌شنبه، 21 آبان 1398

مصرف سهم سادات در ساخت مدرسه و یا زمین کشاورزى براى سادات

پرسش :

آیا جایز است سهم سادات را به سادات مستحق یا مدرسه اى مختص سادات و یا خانه اى مخصوص سادات و یا زمین کشاورزى براى مشغول شدن سادات به کشت و کار در این موارد مصرف کنیم؟

پاسخ :
بسمه تعالى: همه موارد ذکر شده با اجازه مجتهد جامع الشرائط امکان پذیر است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.