سه‌شنبه، 21 آبان 1398

آبروریزى و تعزیر بدنى یا جریمه نقدى

پرسش :

در صورت آبروریزى و تعرض به حیثیت آیا تعزیر به جزاى نقدى قابل تصوّر است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: تعرض به حیثیت تعزیر دارد و تعزیر باید بدنى باشد نه پرداخت جریمه مگر این که طرف راضى به مصالحه باشد که در این صورت مى تواند با پرداخت مالى رضایت طرف را جلب کند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.