سه‌شنبه، 21 آبان 1398

دیه مرگ در اثر تصادف و کهولت سن یا صغر سن

پرسش :

اگر پزشکى قانونى در تصادفات و قتل هاى غیر عمدى علت مرگ را 70درصد متوجه راننده و 30 درصد کهولت سن یا صغر سن متوفى اعلام کند آیا راننده باید دیه کامل بپردازد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: در فرض سؤال باید دیه کامل بپردازند و کهولت سن سبب کاهش دیه نمى شود. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.