سه‌شنبه، 21 آبان 1398

حق طلاق به خاطر عسر و حرج زوجه از نزدیکى

پرسش :

در صورتى که نزدیکى به خاطر تنگى مجرا درد شدید و عسر و حرج براى زوجه داشته باشد حق درخواست طلاق دارد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: در فرض سؤال که نزدیکى مایه عسر و حرج براى زن است حق امتناع دارد نه حق طلاق. فقط مرد مى تواند از حق طلاق خود استفاده کند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.