سه‌شنبه، 21 آبان 1398

اسقاط حق رجوع در طلاق خلع

پرسش :

طلاق خلعى به این صورت انجام گرفته است که زن در ایام عده به آنچه که بذل نموده حق رجوع ندارد سپس در ایام عده طرفین رجوع کرده ولى ذکرى از مابذل به میان نیامده است. آیا زوجیت طرفین و رجوع به مابذل و حق مطالبه مهریه چه حکمى دارند؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اگر رویکرد رجوع این است که به زندگى سابق برگردند و این طلاق در وسط کأن لم یکن باشد مهریه ثابت مى شود و احتیاط آن است که در صورتى که فعلاً عده منقضى شده عقد را تجدید کنند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.