سه‌شنبه، 21 آبان 1398

مهر بخشیده شده و طلاق خلع و رجعى

پرسش :

زن همه مهر و حق و حقوق خود را به شوهر بخشیده است اگر بعداً طلاقى صورت گیرد رجعى است یا خلع است؟ و اگر رجوع شود زن هم مى تواند به مهر رجوع کند؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اگر آنچه را که از مهر و حقوق به شوهر بخشیده بدون درخواست طلاق بوده است نمى تواند موضوع طلاق خلع باشد مگر این که بعداً چیزهایى به شوهر ببخشد تا طلاق دهد در این صورت طلاق خلعى مى شود. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.