جمعه، 24 آبان 1398

احکام حج | عمره مفرده: سوال پانزده

پرسش :

کسی که برای عمره مفرده مُحرم شده است، آیا جایز است که در نیت خود از عمره مفرده به عمره تمتع عدول کند؟

پاسخ :
بسمه تعالی: جایز نیست که از نیت خود عدول کند. اما اگر در مکه باقی ماند، در صورتی که عمره خود را در ماه‌های حج به جا آورده باشد، عمره مفرده او به جای عمره تمتع حساب می‌شود، والله العالم.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: استفتائات حج، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی (ره)، قم: دارالصدیقه الشهید، ۱۳۸۴.