جمعه، 24 آبان 1398

احکام حج | عدول زن از اعمال حج تمتع به حج افراد: سوال هشت

پرسش :

اگر زنی در حالی که در میقات بود یقین داشت که نمی‌تواند اعمال عمره تمتع را انجام دهد و به این جهت به نیت حج افراد محرم گردید، اما پس از گذشت چند روز از اقامت او در مکه خلاف آن برای او ثابت گردید، وظیفه او چیست؟

پاسخ :
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​بسمه تعالی: در مورد سؤال با همین احرام، اعمال عمره تمتع را به نیت عمره تمتع به جا آورد. گرچه احتیاط آن است که تا جایی که می‌تواند به میقات نزدیک گردد و تلبیه خود را به قصد اعم از انشاء احرام و تکرار تلبیه، اعاده کند، والله العالم.

​​​​​​​منبع: استفتائات حج، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی (ره)، قم: دارالصدیقه الشهید، ۱۳۸۴.