شنبه، 25 آبان 1398

احکام اعتکاف | مساجد برای اعتکاف: سوال پانزده

پرسش :

چنانچه مسجد جامع دارای طبقه پایین (زیر زمین) و بالا باشد، آیا اعتکاف در آنها صحیح است؛ و اگر صحیح است، آیا می توان در اثنای اعتکاف از طبقه همکف، مثلاً به طبقه پایین یا بالا رفت؟

پاسخ :
اعتکاف در همه جای مسجد جامع صحیح است و جابه جا شدن ذکر شده در سؤال اشکال ندارد.

منبع: اعتکاف و احکام آن، آیت الله العظمی فاضل لنکرانی (ره)، قم: مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم السلام، 1385.

​​​​​​​