شنبه، 25 آبان 1398

احکام اعتکاف | نیت اعتکاف و روزه: سوال هشت

پرسش :

اینکه «معتکف می تواند در نیّت خود شرط کند که اگر عذری برایش پیش آمد، از اعتکاف دست بکشد حتّی در روز سوم»، عذر در اینجا کدام عذرها را شامل می شود؟ آیا عذر فقط عذر شرعی و عقلانی است؟

پاسخ :
هر عذری که حین شرط مدّ نظر بوده است یا عرفاً عذرِ مانعِ از استمرار اعتکاف شود.

منبع: اعتکاف و احکام آن، آیت الله العظمی فاضل لنکرانی (ره)، قم: مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم السلام، 1385.

​​​​​​​