شنبه، 25 آبان 1398

احکام اعتکاف | نیت اعتکاف و روزه: سوال چهارده

پرسش :

کسی که در روز سوّم اعتکاف حیض شود و در نیّت خود شرط نکرده است که اگر عذری پیش آید دست از اعتکاف بکشد، آیا قضا یا کفّاره اعتکاف بر او واجب است؟ آیا قضای روزه روز سوّم بر او واجب است؟ وظیفه اش چیست؟

پاسخ :
خیر، در فرض سؤال، کفّاره و قضا ندارد. بلی اگر مطلق اعتکاف (نه در خصوص آن سه روز) بر او واجب بوده، مثل اینکه نذر مطلق کرده باشد، باید آن را قضا کند.

منبع: اعتکاف و احکام آن، آیت الله العظمی فاضل لنکرانی (ره)، قم: مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم السلام، 1385.

​​​​​​​