شنبه، 25 آبان 1398

احکام اموات | غسل، کفن و دفن: سوال شش

پرسش :

فردى تصادف مى کند و پایش مى شکند هنگامى که او را عمل مى کنند میله طلا در پاى او مى گذارند، آیا بعد از فوت مى توان او را عمل کرد و میله طلا را خارج کرد. در صورتى که روکش دندان طلا یا دندان طلا داشته باشد چه حکمى دارد؟

پاسخ :
اگر درآوردن میله طلا بدون شکافتن پا ممکن نباشد خارج کردن آن جایز نیست، کندن دندان هم جایز نیست، بله اگر دندان مصنوعى باشد که به راحتى مى توانند از دهان مرده درآورند اشکالى ندارد.

منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.