جمعه، 8 آذر 1398

احکام مسجد | مسائل متفرقه مسجد: سوال دوازده

پرسش :

چندین سال قبل 12 نفر به قصد زیارت به کربلا رفته اند مجتهد براى تیمّن حکم هیأت امنایى مسجد به نام حضرت ابوالفضل (علیه السلام) را به آنها مى دهد، ولى فعلا مجتهد و هیأت فوت کرده اند، آیا اولاد آنان حقّ دارند ادعا کنند که جزء هیأت امناء مى باشند؟

پاسخ :
اولاد آنها حقّى ندارند.

منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.