جمعه، 8 آذر 1398

احکام نماز مسافر | سفر معصیت: سوال یک

پرسش :

با توجه به اینکه استفاده شخصى از ماشین دولتى جایز نیست، آیا اگر کارمند دولت از ماشین دولتى جهت سفرهاى شخصى خود استفاده کند، سفر او معصیت است تا نماز او تمام و روزه اش صحیح باشد؟ و نیز اگر کسى براى مسافرت بلیط کسى را غصب کند و با آن سفر کند، چه حکمى دارد؟

پاسخ :
هرچند عمل او در موارد فوق جایز نیست، ولى سفر او سفر معصیت نیست و نمازش شکسته است.

منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.