شنبه، 9 آذر 1398

احکام نماز مسافر | مسافرى که نمى‌داند چند روز در محل مى‌ماند: سوال چهار

پرسش :

اگر زندانى را از زندان به جاى دیگر مثل بیمارستان بردند که با زندان فاصله دارد و دو مرتبه به آن برگرداندند، حکم نماز و روزه او چیست؟

پاسخ :
اگر فاصله بیمارستان و زندان هشت فرسخ باشد و او را بى اختیار به آنجا برده باشند، باید احتیاط کند و جمع بخواند و روزه را هم بگیرد. مگر اینکه سى روز در آنجا مردد بماند، که بعد از آن نمازش تمام است. یا از ابتدا بداند که ده روز در آنجا مى ماند.

منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.