شنبه، 9 آذر 1398

احکام نماز مسافر | قصد اقامت: سوال سه

پرسش :

زن مسافر، در ایام عادت وارد مشهد مقدّس شده است، و سه روز از ایام عادتش باقى است، و بنا دارد جمعاً ده روز در مشهد بماند، آیا باید صبر کند تا پاک شود و قصد کند یا اینکه از اوّل ورود قصد ده روز کند، به طورى که 3 روز اوّل جزء ده روز باشد؟

پاسخ :
مجرّد قصد ده روز کافى است. اگرچه مقدارى از آن را در حال عادت بگذراند. بلکه اگر از اوّل ورود تا دهم حائض باشد، قصد ده روز کافى است که بعد از آن اگر یک روز هم بماند، باید نماز را تمام بخواند.

منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.