شنبه، 9 آذر 1398

احکام نماز مسافر | قصد اقامت: سوال دوازده

پرسش :

شخصى در غیر وطن اصلى خود براى تحصیل آمده است. اگر این شخص در محلّ تحصیل خود قصد اقامت ده روز کند، آیا مى تواند در طول اقامت خود به شهرهاى هم جوار محل تحصیل خود مسافرت کند؟

پاسخ :
اگر به حد مسافت شرعى مسافت کند قصد اقامت او به هم مى خورد. ولى اگر حدود چند ساعت در کمتر از مسافت شرعى سفر کند، قصد اقامت او به هم نمى خورد.

منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.