چهارشنبه، 25 دی 1398

هشدار رهبر انقلاب قبل از وقوع آشوب‌های گرانی بنزین

پرسش :

هشدار رهبر معظم انقلاب، قبل از وقوع آشوب‌های گرانی بنزین چه بود؟

پاسخ :
حدود بیست روز قبل از وقوع آشوب‌ها، رهبر انقلاب در دانشگاه پدافند ارتش، با طرح مسأله‌ی «فتنه»، از نیروهای امنیتی خواستند که مراقب آن باشند: «آن چیزی هم که در این زمینه مخصوص نیروهای مسلّح و نیروهایی حافظ امنیت است این است که مراقب فتنه باشند. در قرآن یک جا می‌فرماید: اَلفِتنَةُ اَشَدُّ مِنَ القَتل؛ یک جا می‌فرمایید: اَلفِتنَةُ اَکبَرُ مِنَ القَتل؛ «اَشَدّ» یعنی سخت‌تر، «اَکبَر» یعنی بزرگ‌تر. کشتار چیز بدی است، نامطلوب است امّا فتنه از آن بدتر است. خب اگر فتنه از قتل بدتر است، پس بایستی نیروهایی که حافظ امنیت هستند آرایش لازم را، نظم لازم را برای مقابله‌ی با فتنه هم بگیرند، آمادگی‌های خودشان را برای فتنه هم بایستی حفظ بکنند.» ۹۸/۸/۸

منبع: دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری