چهارشنبه، 25 دی 1398

دستور رهبر انقلاب برای بررسی وضعیت جانباختگان و مصدومان آشوب‌های گرانی بنزین

پرسش :

دستور رهبر معظم انقلاب برای بررسی وضعیت جانباختگان و مصدومان آشوب‌های گرانی بنزین چه بود؟

پاسخ :
بلافاصله بعد از وقوع آشوب‌ها، رهبر انقلاب به شورای‌عالی امنیت ملی، دستور بررسی و تحقیق درباره‌ی وضعیت جانباختگان و مصدومان آشوب‌ها را صادر فرمودند. متعاقبا نیز شورا پس از بررسی‌های انجام‌شده، طی گزارشی، پیشنهاداتی را برای چگونگی مواجهه با خانواده‌ی افرادی که به انحای مختلف، درگیر در مسأله‌ی آشوب‌ها بودند ارائه کرد. رهبر انقلاب در جواب گزارش شورا، ضمن موافقت با پیشنهادهای مطرح‌شده، چنین مرقوم فرمودند: «... هرچه سریع‌تر انجام شود و نسبت به افراد مشکوک در هر گروه با جهتی که به رأفت اسلامی نزدیک‌تر است عمل شود.» ۹۸/۹/۱۳

منبع: دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری