چهارشنبه، 25 دی 1398

حمایت رهبر انقلاب از دولت در مسأله گرانی بنزین

پرسش :

آیا بیانات رهبر معظم انقلاب درباره تصمیم دولت برای گرانی بنزین، به معنای حمایت ایشان از دولت است؟

پاسخ :
واضح است که در اینجا، دفاع از تصمیم درست یا نادرست دولت موضوعیت ندارد. اصل، نقشه و توطئه‌ی خطرناکی است که دشمن و آشوبگران در حال پیاده کردن آن هستند. اصل، جلوگیری از «ناامنی» کشور و مردم است. ناامنی بدترین بلایی است که می‌تواند آینده‌ی یک ملت را به مخاطره بیاندازد. بدون امنیت، هیچ آرمانی، از جمله «عدالت» و «آزادی» هم قابل دستیابی نیست. امنیت اگر نباشد، زندگی روزمره‌ی تک‌تک مردم هم نامعلوم خواهد بود.

منبع: دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری