چهارشنبه، 25 دی 1398

موضع مقام معظم رهبری با شروع آشوب‌های گرانی بنزین

پرسش :

با شروع آشوب‌های گرانی بنزین، رهبر معظم انقلاب چه موضعی گرفتند؟

پاسخ :
کمتر از ۲۴ ساعت از شروع آشوب‌ها در کشور، رهبر انقلاب، صبح روز یکشنبه (۲۶ آبان)، در ابتدای درس خارج فقه خود، نسبت به این موضوع واکنش نشان دادند. بیانات رهبر انقلاب چهار محور اساسی داشت: اول اینکه «بنده در این قضیه سررشته ندارم یعنی تخصّص این کار را ندارم... من صاحب‌نظر نیستم لکن اگر سران سه قوّه تصمیم بگیرند، من حمایت می‌کنم.» دوم اینکه «یقیناً بعضی از مردم از این تصمیم یا نگران می‌شوند یا ناراحت می‌شوند یا به ضررشان است یا خیال می‌کنند به ضررشان است، به هر تقدیر ناراضی می‌شوند، لکن آتش زدن به فلان بانک، این کار مردم نیست، این کار اشرار است... ناامنی بزرگ‌ترین مصیبت برای هر کشوری است.» سوم اینکه «مسئولین هم البتّه دقّت کنند هرچه ممکن است از مشکلات این کار کم کنند... چون الان گرانی هست، بنا باشد باز اضافه بشود گرانی، خب این برای مردم خیلی مشکلات درست می‌کند.» و نهایتا اینکه «مردم عزیز ما هم که خوشبختانه در قضایای گوناگون این کشور بصیرت خودشان را نشان دادند، بدانند که این حوادث تلخ از ناحیه‌ی کیست و چگونه است... و از اینها فاصله بگیرند.» ۹۸/۸/۲۶

منبع: دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری