چهارشنبه، 25 دی 1398

احکام شرکت | مسائل متفرقه شرکت: سوال دوازده

پرسش :

برادران ما کلیه زمینهایى که از پدر ما باقى مانده بود بدون اینکه سهم الارث ما را بدهند بدون اجازه ما و یا جلب رضایت ما فروخته اند و هیچ سهمى به ما نداده اند و خریدار هم مسأله را مى داند، لطفاً حکم آن را بیان فرمایید.

پاسخ :
طبق دستور شرع مقدس شما نیز از اموال پدر خود ارث مى برید، لذا فروش آن توسط برادران شما بدون اطلاع شما فضولى محسوب مى شود که اگر شما راضى نشوید معامله نسبت به سهم الارث شما باطل است و شما با خریدار شریک مى باشید. ولى اگر راضى شوید به نسبت سهم الارث پول آن متعلق به شما است که مى توانید از خریدار یا فروشنده مطالبه کنید.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد دوم، قم: امیر العلم، 1383.