چهارشنبه، 25 دی 1398

احکام شرکت | مسائل متفرقه شرکت: سوال بیست و چهار

پرسش :

تصرف در دیوار مشترک تا چه حدود مجاز و مشروع است که اگر شریک گفته راضى نیستم اشکال شرعى نداشته باشد؟

پاسخ :
دیوارى که مال دو نفر است هیچ کدام آنان حق ندارند بدون اذن شریک دیگر آن را بسازند یا سر تیر یا پایه عمارت خود را روى آن دیوار بگذارد یا به دیوار میخ بکوبد، بلى کارهایى که معلوم است شریک راضى است، مانند تکیه دادن به دیوار و لباس انداختن روى آن، اشکال ندارد، اما اگر شریک او بگوید به این کارها راضى نیستم، انجام اینها هم جایز نیست.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد دوم، قم: امیر العلم، 1383.