چهارشنبه، 25 دی 1398

احکام وقف | مسائل متفرقه: سوال سی‌ و دو

پرسش :

براى احداث جادّه به دیوار صحن امامزاده اى برخورد مى کنیم که لازمه تعریض جاده بطور یکنواخت به گونه اى که مصونیت وسائل نقلیه به خطر نیفتد این است که دیوار امامزاده را خراب کرده و قسمتى از صحن امامزاده را در جاده قرار دهیم، آیا چنین کارى صحیح است؟

پاسخ :
در فرض سؤال چنانچه احداث جادّه انحرافى، مصونیت عابرین را به خطر مى اندازد، تخریب دیوار و تعریض جاده به مقدار رفع محذور مانع شرعى ندارد.

منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد دوم، قم: امیر العلم، 1383.