دوشنبه، 21 بهمن 1398

احکام مسائل حکومتی: سوال شش

پرسش :

گاهى در بنادر و گمرکات کشور، کالاهاى متروکه را به اشخاص مختلف از قبیل ادارات، نهادها، تعاونى ها و کارمندان دولت به فروش مى رسانند، لطفاً بفرمایید، خرید، فروش، تصرف و... در این گونه کالاها چه حکمى دارد؟

پاسخ :
آنچه طبق مقررات نظام جمهورى اسلامى ضبط شده و با اجازه و زیر نظر مسئولین ذى ربط به فروش مى رسد اشکال ندارد و خرید و تصرف آنها مانعى ندارد گرچه اولى ترک تصرف در چنین اشیایى است.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد دوم، قم: امیر العلم، 1383.