دوشنبه، 21 بهمن 1398

احکام وصیت | مسائل متفرقه: سوال سی‌ و پنج

پرسش :

اگر کسى نسبت به تمام ماترک خود وصیت کند و همه ورثه نیز در آن زمان با وصیت موافقت کرده اند، آیا پس از فوت موصى وصیت مزبور نافذ است؟

پاسخ :
در فرض سؤال که ورثه در زمان حیات موصى اجازه داده اند وصیت در کل نافذ است.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد دوم، قم: امیر العلم، 1383.