سه‌شنبه، 22 بهمن 1398

احکام حدود الهی | مسائل متفرقه: سوال یک

پرسش :

آیا حدّ زناى زن حامله، باید بعد از وضع حمل و بعد از دو سال ـ جهت شیر دادن طفل ـ انجام شود، یا لازم است فوراً جارى شود؟

پاسخ :
اگر حد آن رجم باشد، باید صبر کنند تا وضع حمل کند. بعد از آن اگر کسى بود که فرزند او را نگهدارى کند و شیر دهد، حدّ او جارى مى شود. والاّ باید صبر کنند تا کودک خود را شیر دهد.

و اگر حد آن جلد باشد، در صورتى که حد زدن به او در هنگام حمل یا در حال نفاس براى کودک، خطر آفرین باشد، یا حتى در موقع رضاع موجب ضرر براى کودک باشد، و کسى نباشد که متکفل کودک شود، باید صبر کنند. والاّ در اولین زمان ممکن، حد جارى مى شود.

منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.